Potentie

De vierde werkdag sinds mijn vakantie. Lang genoeg om er alweer een beetje in te zitten, kort genoeg om de vakantiebubbel nog vast te kunnen houden.

Deze ochtend is het koud. De temperatuur voel je stijgen door de stralende zon die dauw laat verdampen tot laaghangende en kortdurende mist. De ochtend is mijn favoriete moment van de dag en vandaag vertegenwoordigt het hoe ik me voel.
De lucht is vol potentie, aan alles voel ik dat het zo'n dag zal zijn dat alles lukt.
De vrolijke verwachtingsvolle potentie zie ik bij de langs fietsende tieners, die met een ritmische beat hun weg gemotiveerd vervolgen. Alle anderen die ik deze ochtend tegen kom lijken mijn gevoel te weerspiegelen. En mijn eigen hond? Die is als een rots in de branding, zo stabiel, vrolijk en positief als maar kan.

Vakantie is nodig geweest, ontzettend nodig. Mijn focus was te scherp en mijn energie niet meer in proportie.
Na een heerlijke vakantie met daarin de start van mijn volgende boek, mijn bijdrage aan het geluk van 68 mensen met beperking, mijn half geschilderde huis(dat vraagt nog wel het een en ander) en het nodige niets doen, kan ik weer verder...

Ik ben uit de gekoesterde bubbel en maak weer deel uit van de maatschappij. Ik doe weer volledig en vol positieve energie mee!

Laat de dag maar komen! Ik ben er klaar voor :-)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Potentie

Boosheid om ouderschapsbelofte

Trends...

Onder de grond...

Gele hesjes...

Il pluie..