Warm en hartverwarmend

Wat fijn dat er, ondanks het weer, dat zonder overdrijven heet en zwoel genoemd kan worden, zoveel mensen naar m'n handtekening sessie zijn gekomen. Passend in het thema van de weersomstandigheden voelde het hartverwarmend.

Lieve gasten, dankjewel voor de bezoekjes, leuke reacties, warme aandacht en lieve kadootjes!
Een bijzonder dankjewel aan Hans van boekwinkel de Ganzenveer die me dit podium heeft gegeven en óók nog aan een lekker fris drankje voor alle bezoekers dacht. Dankjewel Jet voor de weg ernaartoe.

Deze onvergetelijke middag, middenin een boekwinkel heeft mijn behoefte aan echte boeken dan ook weer verankerd.
In elke hoek een ander thema, tussenin een leuk zitje of een tafel waar je je echt even kunt afsluiten van de wereld en een stukje in je potentiële boek lezen. Een mooie kleurrijke kinderhoek met bijbehorende jeugdboeken én last but bot least, een boekverkoper die houdt van zijn vak en alles weet van zijn boeken.

Dankjewel Ganzenveer, dankjewel voor deze bijzondere middag, Hans en medewerker vanwieikdenaamnietweet en dankjewel Jet.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Doordat ik net een operatie achter de rug heb kon ik niet komen maar ook hier heeft Jet er voor gezorgd dat ik binnenkort een gesigneerd exemplaar van je boek heb. Geniet nog maar lekker van deze mooie momenten. Groetjes, Jos
Jos, op 24-06-19
Dankjewel, wat een lieve reactie. Het boek is onderweg! Ik hoop dat je snel opknapt! Beterschap
Marie- Louise heel veel succes met je boek ik had het boek al ik laat je nog wel 'n keer tekenen als ik je zie
Ben er wel al aan begonnen maar het is niet echt weer om telezen dus wacht tot het weer wat minder van
Tonny Vincent, op 24-06-19
Dankjewel. Die handtekening komt goed! Ik vind het ook veel te heet! Rustig aan en voor later, veel lees plezier. Groetjes

Warm en hartverwarmend

Boosheid om ouderschapsbelofte

Trends...

Onder de grond...

Gele hesjes...

Il pluie..